Nová avantgardní víceúčelová budova v Íránu poutá pozornost svou speciální střechou, která vypadá jako vlna a navíc je po ní možné chodit, sedět na ní a nebo hrát hry. Architekti se rozhodli pro takový typ střechy proto, aby na budovu upoutali pozornost kolemjdoucích a potenciálních zákazníků. 

    Speciální budova byla designována tak, aby uspokojila dvoje typy nájemníků. V přízemí se nachází obchodní prostory a v prvním patře se rozkládají kanceláře. Obchodní prostory jsou zcela prosklené a lákají tak kolemjdoucí k nákupu.

    Samotná střecha je uzpůsobena do schodů, které vedou z ulice až do horních kanceláří. Záměrem architektů bylo přirozené propojení interiéru budovy a ulice. Proto vytvořili ze střechy avantgardní chodník, který tak formuje přístupný povrch z ulice.

    Komu by se zvláštní přístup do kanceláří nezamlouval, může využít tradiční schodiště, které vede ke kancelářskému patru přímo od parkoviště.  Pokud budeme schody následovat až ko konce, dostaneme se na luxusní prostranství na střeše, které může být využívané jako místo pro party, nebo pracovní prezentace.