homeland logo homeland symbol homeland text
ZAVŘÍT MENU

Prozkoumejte krásy Benahavís, ideální destinace pro koupi nemovitosti, domu nebo bytu u moře v jižním Španělsku



VYHLEDAT NEMOVITOST VYHLEDAT NEMOVITOST
<?$item->getImageAlt()?>



Okouzlující město Benahavís, zasazené v srdci Andalusie, nabízí jedinečnou příležitost pro investice do nemovitostí na nádherném španělském pobřeží Costa del Sol. S množstvím developerských projektů, které se staví podél tohoto sluncem zalitého pobřeží, je tu něco pro každého, od cenově dostupných bytů a domů po luxusní penthousy a vily. Zde je důvod, proč byste měli zvážit investici do nemovitostí v Benahavís a okolních oblastech Costa del Sol.

Nesčetné množství developerských projektů bytů, domů a vil na výběr

Costa del Sol na jihu Španělska, s Benahavís jako jedním ze svých klenotů, zažívá prudký nárůst developerských projektů navržených tak, aby uspokojily různorodé potřeby kupujících nemovitostí, bytů nebo domů. Tyto projekty jsou budovány jako soukromé uzavřené komunity, které poskytují obyvatelům pocit bezpečí a exkluzivity. S cenami již od 4 milionů korun jsou k dispozici nemovitosti pro všechny cenové relace a požadavky.

Ať už hledáte útulný byt, prostorný rodinný dům nebo honosný penthouse, Benahavís a Costa del Sol mají vše. Region nabízí řadu nemovitostí, domů i bytů vhodných pro každý rozpočet, díky čemuž je atraktivní destinací jak pro začínající kupce, tak pro zkušené investory.

Golfový ráj: El Paraiso Golf Club and mnoho dalšího

Pro golfové nadšence není Benahavís ničím menším než rájem. Město je domovem proslulého golfového klubu El Paraiso, kde si můžete zahrát golf uprostřed úžasné přírodní scenérie. Costa del Sol se může pochlubit desítkami dalších golfových klubů, což z něj činí golfový cíl snů.

Osvojte si luxusní životní styl Costa del Sol

Život na pobřeží Costa del Sol je synonymem pro životní styl luxusu a užívání si volného času. S více než 320 slunečnými dny v roce si obyvatelé mohou užít širokou škálu venkovních aktivit. Celý region jižního Španělska je posetý jachtovými přístavy, včetně slavného Puerto Banús, známého svými luxusními butiky a okouzlujícím nočním životem.

Nedaleké město Marbella se svým historickým kouzlem a pulzující společenskou scénou nabízí dokonalé spojení tradice a moderny. Costa del Sol se také může pochlubit krásnými plážemi, vynikajícími restauracemi a živými tapas bary, které poskytují nekonečné možnosti relaxace a zábavy.

Dobře propojené a dostupné

Jednou z klíčových výhod investování do nemovitostí, bytů a domů v Benahavís a Costa del Sol je dostupnost regionu. Mezinárodní letiště v Malaze je vzdáleno méně než hodinu jízdy, což majitelům nemovitostí a návštěvníkům usnadňuje cestování do a z oblasti.

Rozumná investiční volba pro koupi domu nebo bytu ve Španělsku

Investice do nemovitostí, bytů a domů v Benahavís a Costa del Sol není jen o užívání si luxusního životního stylu; je to také chytré investiční rozhodnutí. Neustálý příliv turistů do regionu zajišťuje stálou poptávku po pronájmech nemovitostí. Zakoupením bytu nebo domu v Benahavís můžete proniknout do tohoto lukrativního trhu a nabídnout svou nemovitost jako rekreační pronájem, čímž získáte stálý tok příjmů.

Závěrem lze říci, že investice do nemovitostí v Benahavís a Costa del Sol je příležitostí, kterou si nesmíte nechat ujít. Ať už hledáte rekreační dům, trvalé bydliště nebo výhodnou investici, tento region má pro každého něco. Díky svému krásnému přírodnímu prostředí, luxusnímu životnímu stylu a slibnému investičnímu potenciálu jsou Benahavís a Costa del Sol perfektní destinací pro ty, kteří chtějí ve Španělsku investovat do nemovitostí. 

Pro kompletní nabídku nemovitostí v jižním Španělsku nás neváhejte kontaktovat, nebo navštivte naše webové stránky homelandmarbella.cz. Naše kompletní nabídka zahrnuje přes dvě stě projektů a k výběru z více než 10 000 nemovitostí.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás +420 731 544 904

Prvotřídní služby a marketing pro prodej a pronájem prémiových nemovitostí a developerských projektů. Spoléháme na kreativitu, inovaci, odvážnost a optimismus. Art of Business. Měníme zavedené. Posouváme hranice.

KONTAKTY

Homeland.cz s.r.o.
Národní 135/14 (DRN)
110 00 Praha 1 - Nové Město

IČ    04466179
DIČ    CZ04466179

Nové nemovitosti na Váš e-mail

Přihlaste se k odběru.