homeland logo homeland symbol homeland text
ZAVŘÍT MENU

Nemovitost, byt nebo dům na prodej u moře jako dostupná investiční příležitost: nemovitosti v jižním Španělsku v proslulé Marbelle



VYHLEDAT NEMOVITOST VYHLEDAT NEMOVITOST
<?$item->getImageAlt()?>



Pokud přemýšlíte nad koupí zahraniční nemovitosti u moře, sluncem zalité španělské pobřeží Costa del Sol je pro vás tá správná destinace. A není na Costa del Sol lepší místo než okouzlující Marbella a Puerto Banús.

Marbella, neoficiální centrum Costa del Sol v jižním Španělsku, patří již mnoho let mezi nejvyhlášenější evropské lokality pro investice do nemovitostí a nabízí vše od cenově dostupných bytů a domů po luxusní vily a penthousy. Důvodů, proč si vybrat svůj vysněný byt či dům právě na jihu Španělska, je přitom hned několik.

Výzva nově budovaných developerských projektů jižního Španělska

Costa del Sol zaznamenalo v posledních desetiletích prudký nárůst nově vybudovaných developerských projektů bytů či domů, z nichž každý nabízí jedinečnou kombinaci komfortu a vysokého standardu bydlení. Tyto projekty jsou obvykle navrženy jako soukromé uzavřené komunity, což zajišťuje maximální bezpečnost a exkluzivitu pro obyvatele. Od moderních bytů po honosné vily, na španělském Costa del Sol je možné najít nemovitost vyhovující každému rozpočtu a vkusu, nejednou za ceny příznivější než v Praze.

Život v rytmu mañana

Život na pobřeží Costa del Sol je synonymem pohodlí, luxusu a užívání si volného času. S více než 320 slunečnými dny v roce se region může pochlubit záviděníhodným klimatem, které je ideální pro outdoorové aktivity. Golfoví nadšenci se ocitnou obklopeni golfovými kluby světové úrovně, zatímco milovníci plachtění mohou prozkoumat úžasné jachtařské přístavy, zejména proslulý Puerto Banús.

Puerto Banús je však víc než jen světoznámou marinou. Svými luxusními butiky a rušným nočním životem je hřištěm pro bohaté a slavné. Můžete zde popíjet koktejly v trendy barech, dopřát si lahodné tapas v místních restauracích a protančit celou noc v latino klubech pulzujících energií.

Bezkonkurenční přírodní krása a dopravní dostupnost

Costa del Sol není jen o lesku a půvabu. Nabízí také jedny z nejkrásnějších pláží ve Španělsku. Kilometry pískových pláží omývaných křišťálově čistou vodou Středozemního moře poskytují perfektní kulisu pro idilický den pod sluncem zalitou oblohou. Ať už dáváte přednost rušným plážovým klubům nebo odlehlým zátokám, na Costa del Sol si každý najde to svoje.

Jednou z klíčových výhod investování do nemovitostí, domů a bytů v okolí Marbelly je dostupnost regionu. Mezinárodní letiště v Malaze je vzdáleno jen půl hodiny jízdy autem, takže majitelé bytů a domů a jejich návštěvníci mohou snadno cestovat do všech koutů Evropy včetně pravidelných letů do Prahy či Vídně.

Investiční potenciál španělských bytů a domů

Nemovitosti v Marbelle a Puerto Banús nejsou jen fantastickou volbou životního stylu, je to také rozumná investice. Neustálý příliv turistů na pobřeží Costa del Sol znamená zabezpečuje celoroční poptávku po nemovitostech, domech a bytech k pronájmu. Zakoupením bytu nebo domu ve Španělsku můžete využít tento lukrativní trh a nabídnout svou nemovitost jako rekreační pronájem, čímž získáte stálý tok příjmů.

Závěrem lze říci, že investice do nemovitostí v Marbelle, Puerto Banús a okolních oblastech na pobřeží Costa del Sol je příležitostí, kterou si nesmíte nechat ujít. Ať už hledáte rekreační dům, trvalé bydliště nebo výhodnou investici, tento region jižního Španělska má pro každého něco. Díky ohromující přírodní kráse, luxusnímu životnímu stylu a slibnému investičnímu potenciálu je nyní ideální čas prozkoumat realitní trh ve Španělsku a zajistit si svou vysněnou nemovitost na pobřeží Costa del Sol.

Pro kompletní nabídku nemovitostí v jižním Španělsku nás neváhejte kontaktovat, nebo navštivte naše webové stránky homelandmarbella.cz. Naše kompletní nabídka zahrnuje přes dvě stě projektů a k výběru z více než 10 000 nemovitostí.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás +420 731 544 904

Prvotřídní služby a marketing pro prodej a pronájem prémiových nemovitostí a developerských projektů. Spoléháme na kreativitu, inovaci, odvážnost a optimismus. Art of Business. Měníme zavedené. Posouváme hranice.

KONTAKTY

Homeland.cz s.r.o.
Národní 135/14 (DRN)
110 00 Praha 1 - Nové Město

IČ    04466179
DIČ    CZ04466179

Nové nemovitosti na Váš e-mail

Přihlaste se k odběru.