homeland logo homeland symbol homeland text
ZAVŘÍT MENU

Estepona: dokonalá destinace v jižním Španělsku na Costa del Sol pro koupi nemovitostí, bytů a domů u moře



VYHLEDAT NEMOVITOST VYHLEDAT NEMOVITOST
<?$item->getImageAlt()?>



Estepona, malebné středomořské město na španělském pobřeží Costa del Sol, nabízí jedinečnou kombinaci historického kouzla a moderní občanské vybavenosti, díky čemuž je oblíbenou destinací mezi turisty i investory do nemovitostí, bytů a domů. Se svými dostupnými cenami, krásnými plážemi a golfovými hřišti světové třídy je Estepona atraktivní možností pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitostí, ať už jde o byt nebo dům. Zde je důvod, proč by Estepona měla být na vašem radaru.

Cenově dostupné nemovitosti, byty a domy na prodej pro všechny rozpočty

Ve srovnání s jinými městy podél Costa del Sol nabízí Estepona dostupnější možnosti nemovitostí, bytů a domů na prodej. Od útulných bytů v centru města jen pár minut chůze od pláže a občanské vybavenosti až po prostorné rodinné domy a luxusní penthousy – každý si v Esteponě najde něco. Nižší ceny v Esteponě ve srovnání se sousedními městy jako Marbella a Benahavís z ní činí atraktivní možnost pro investori nemovitostí, domů nebo bytů, kteří hledají hodnotu za svou investici.

Ráj golfistů Finca Cortesin a autentický středomořský životní styl

Estepona je destinací snů golfistů, která se může pochlubit některými z nejlepších golfových hřišť na pobřeží Costa del Sol, včetně Finca Cortesin a La Resina. Koupě nemovitosti, bytu nebo domu v blízkosti těchto golfových hřišť nabízí pohodlí prvotřídních golfových zařízení na dosah ruky spolu s potenciálem generovat příjem z pronájmu od golfových nadšenců hledajících prázdninové útočiště.

Estepona je známá svým historickým kouzlem s úzkými dlážděnými uličkami, tradičními bílými budovami a živými náměstími plnými květin. Město nabízí klidný středomořský životní styl s krásnými plážemi, malebným přístavem a širokou škálou restaurací, tapas barů a obchodů, které můžete prozkoumat. Ať už hledáte klidné útočiště nebo aktivní životní styl, Estepona má vše.

Rozumná investiční volba pro koupi domu nebo bytu se snadnou dostupností

Strategická poloha Estepony z ní dělá atraktivní možnost pro investory do nemovitostí, bytů a domů. Město je jen hodinu jízdy od Malagy s mezinárodním letištěm a také od Gibraltaru, takže je snadno dostupné pro obyvatele i návštěvníky.

Investování do nemovitostí a koupě bytu nebo domu v Esteponě není jen o užívání si středomořského životního stylu; je to také chytré finanční rozhodnutí. Oblíbenost města mezi turisty zajišťuje stálou poptávku po pronájmech nemovitostí, bytů a domů, zejména v období vrcholných prázdnin. Zakoupením bytu nebo domu v Esteponě můžete využít tento lukrativní trh a nabídnout svou nemovitost jako rekreační pronájem, čímž získáte stálý tok příjmů.

Závěrem lze říci, že Estepona je skrytý klenot na pobřeží Costa del Sol, který nabízí jedinečnou směs historického kouzla, cenově dostupných nemovitostí a uvolněného středomořského životního stylu. Ať už hledáte rekreační dům, trvalé bydliště nebo výhodnou investici, Estepona má pro každého něco. Se svými krásnými plážemi, golfovými hřišti světové třídy a slibným investičním potenciálem je Estepona perfektní destinací pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitostí ve Španělsku.

Pro kompletní nabídku nemovitostí v jižním Španělsku nás neváhejte kontaktovat, nebo navštivte naše webové stránky homelandmarbella.cz. Naše kompletní nabídka zahrnuje přes dvě stě projektů a k výběru z více než 10 000 nemovitostí. 
Kontaktujte nás

Kontaktujte nás +420 731 544 904

Prvotřídní služby a marketing pro prodej a pronájem prémiových nemovitostí a developerských projektů. Spoléháme na kreativitu, inovaci, odvážnost a optimismus. Art of Business. Měníme zavedené. Posouváme hranice.

KONTAKTY

Homeland.cz s.r.o.
Národní 135/14 (DRN)
110 00 Praha 1 - Nové Město

IČ    04466179
DIČ    CZ04466179

Nové nemovitosti na Váš e-mail

Přihlaste se k odběru.